Voor al uw tuinaanleg & sierbestrating

Boomverzorging

In een boomrijke omgeving als de Utrechtse Heuvelrug en Het Gooi is deskundigheid op het gebied van boomverzorging erg belangrijk.

De juiste verzorging van bomen is noodzakelijk voor behoud van de boom en veiligheid van de omgeving. Elke soort boom heeft op zijn eigen wijze verzorging nodig.

Het regelmatig controleren en waar noodzakelijk snoeien van een boom kan materiële schade voorkomen, tevens kunnen de snoeiwerkzaamheden de gezondheid van een boom sterk positief beinvloeden. Door de snoeiwerkzaamheden kan een boom weer goed in zijn omgeving passen. Een boom heeft van tijd tot tijd deskundige begeleiding nodig.

Wij kunnen u adviseren en verder helpen bij het verzorgen van een boom in uw tuin. Wij leveren vakwerk op maat.

De snoeien en rooien van bomen kunnen wij voor u verzorgen, zelfs op de meest moeilijke plekken. Kan een boom niet in een keer vallen kunnen wij gebruikmaken van klimmaterialen en vanglijnen.

Werkzaamheden in en om de boom wordt uitsluitend uitgevoerd door vakkundige boomverzorgers.

Tuinaanleg

Groen in Balans kan uw tuinaanleg realiseren vanaf het ontwerp tot aan de aanplant van bomen, heesters en struiken.

Meer info

Boomverzorging

In een boomrijke omgeving als de Utrechtse Heuvelrug en Het Gooi is deskundigheid op het gebied van boomverzorging erg belangrijk.

Periodieke tuinonderhoud

Ook het periodieke tuinonderhoud kunnen wij volledig voor u verzorgen om uw eigen buitenplaats in optimale conditie te krijgen, maar zeker ook te houden.